40 éves a Kecskeméti EGYMI Juhar utcai tagintézménye

A Kecskeméti Szent László Lions Club egy képzőművészeti kiállítással köszöntötte az általuk évtizedek óta támogatott intézményt, Harsányi Zsuzsanna festőművész klubtársuk jóvoltából. „Az életöröm mindannyiunké” címmel, nyílt tárlaton a hétköznapi emberek és sérüléssel élő társaik boldogsága, életszeretete volt a téma, kiemelve, hogy mindannyian egyenlőek, csak mások vagyunk.

A Juhar utcai tagintézmény diákjainak műsorával kezdődött a 2 napos születésnapi szakmai konferencia melyen a pedagógusok énekkara és a köszöntők után, Tóth Marianna intézményvezető (ő is a klub tagja) ismertette az iskola 40 éves múltját. Az ünnepségen elhangzott, az elmúlt 40 évben az intézmény dolgozói mindig inspiráló és biztonságos környezetet teremtettek a sajátos nevelési igényű diákok számára. Gyógypedagógiai tevékenységük egyik legfontosabb célja pedig az, hogy diákjaik beilleszkedjenek a társadalomba.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba