A Kecskeméti Szent László LC újabb adománya a Bács-Kiskun Megyei Kórház részére

A Kecskeméti Szent László LC klubtagsága úgy döntött, hogy ebben az embert próbáló időszakban segítséget nyújt a veszélyhelyzetnek leginkább kitett emberek, az egészségügyi dolgozók részére. A járvány korai szakaszában, 2020. április 03-án 1 000 db szájmaszkot adományozott a kórház sürgősségi beteg ellátó osztályának, mintegy 650 000 Ft értékben. 

Folytatva a segítségnyújtást, újabb adományok átadására került sor április 15-én és 16-án, 1 000 000 Ft értékben az SBO, a körpult, a COVID részleg, az SZTK labor, a Krónikus belgyógyászati-, az I. Belgyógyászat-kardiológiai- Onkológiai- és a Pszichiátriai osztályok részére.

Végül, május 19-én további 150 000.- Ft értékben a kórházi osztályokkal egyeztetve kávéfőzőkkel segítette a Központi labor, az SZTK labor, az Onkológiai osztály, az I. es Belgyógyászati kardiológiai osztály és a Rendelőintézet dolgozóit.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba