Adventi gyermek színházi előadás értelmi sérült gyerekeknek

2018. december 20-án a Kecskeméti Szent László Lions Club adventi gyermek színházzal ajándékozta meg a Kecskeméti Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola, Kollégium, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai tagintézményében nevelkedő sérült gyerekeket.

Az előadásra az intézmény karácsonyi ünnepsége után került sor, ahol az iskola szinte valamennyi növendéke szerepelt.

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai, több mint 16 éve, hagyományosan, minden évben advent idején vidám élménnyel lepik meg a Juhar utcai iskola kis növendékeit, bábelőadás vagy filmvetítés formájában. Természetesen a közös szórakozáson túl ajándékokat is visznek.

Az idén a közel 170 kisgyereket december 20-án 11 órától örvendeztették meg a közös programmal, melyen a szegedi Grimm Busz Színház előadását élvezhették a kicsik. Az előadásba bekapcsolódó gyermekhangok, nevetések, tapsok, a közös éneklés, a karácsonyi dalok, a résztvevő klubtagok számára mindig lelki feltöltődést jelentenek. Az ajándék gyümölcsöt és sütit, már előző nap átadták, hogy könnyebb legyen szétosztani. A programon a Szent László Lions Club fiataljai a Leok is részt vettek.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba