Csapatépítő családi főzőverseny, a diabetesz jegyében

2019. szeptember 7-én, szombaton reggel a főzőversennyel kezdődött Kecskemét déli területeinek, azaz Matkó, Homokbánya, a Halasi úti kiskertek, Kisfái, Szeleifalu, Belsőballószög térségének közös családi programja a Melinda parkban.

Alsószéktói vigasságok elnevezéssel már 18. alakalommal gyűlnek össze családok és barátok a parkban, ahol évek óta a Kecskeméti Szent László Lions Club is megméretteti főző tudományát. Az előző évektől eltérően az idén nem végeztek egészségügyi szűréseket, de a legdietetikusabb étel elkészítője a klub által felajánlott ajándékcsomagban részesült, ezzel is felhívva a figyelmet a cukorbetegség terjedésére és veszélyeire.

A verseny dobogós helyezettei és a különdíjasok vásárlási utalványban részesültek a szervezők jóvoltából. Az első díjat Kovács János remeklése a Kecskeméti Szent László Lions Club birkapörköltje nyerte el, így a nyereményt a klub teljes egészében jótékonysági céljaira használja majd fel.

A főzőverseny mellett ügyességi játékokon, a Magyar Vöröskereszt elsősegély bemutatóján, és a Mosolyra hangolva interaktív műsorán is részt vehettek az érdeklődők. A hangulat fokozásáról pedig többek között Radics Sándor, cimbalomművész, és a Bikini együttes gondoskodott. Az eseményen, a  programokkal párhuzamosan fazekas mesterség bemutatása, arcfestés és kézműves foglalkozás is színesítették a programok sorát. A közel 300 ember rengeteg finomsággal, étellel és itallal készült az egész napos családi hangulatú rendezvényre, melyet este kilenckor tűzijátékkal zártak.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba