Értelmi fogyatékosok főzőversenye – Kecskemét

Az Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása által szervezett főzőversenyen a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai, a leók és a klubot támogató önkéntesek 13 fővel, segítőként vettek részt. Az értelmi fogyatékosok főzőversenyére 2018. szeptember 28-án került sor, Kecskeméten, az Ipoly utcai központban.

A klub, üdítő italokkal járult hozzá a nagyszabású, mintegy 150 fős értelmi fogyatékosok számára szervezett dél-alföldi régiót érintő rendezvény előkészítésében és lebonyolításában, ahol bőven elkelt a segítő kéz. Részt vettek az aula díszítésében, a főzőhelyek előkészítésében, a szendvicsek, üdítők elkészítésében, kínálásában, a zsűrizésben és a takarításban is.

A verseny 11 háromfős csapat között zajlott, több mint két órán keresztül, mely idő alatt a többi résztvevő számára, kvízjáték és szórakoztató műsorok zajlottak. Az eddigiektől eltérően nem volt megadott menü, minden csapat választhatott ételt, mely főfogásból és desszertből állt. A zsűri nem csak az ételek minőségét, hanem esztétikumát, a tálalást és terítést is bírálta.

A zsűri elnöke, Mezei Attila mesterszakács szerint kiváló ételek készültek, bármelyik étterem felvehetné étlapjára őket, így a szponzoroknak köszönhetően valamennyi csapat ajándékokkal és 1-1 tortával gazdagodott.

A résztvevők a műsorok alatt és a díjátadás után többször is táncra perdültek, és vidám élményekkel gazdagodva térhettek haza. A rendezvény valamennyi segítő számára is örömet jelentett a sok megható és vidám pillanattal.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba