Ételosztást szervezett a Kecskeméti Szent László Lions Club

A kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központtal való együttműködés keretében 2018. február 27-én a Kecskeméti Szent László Lions Club újra megvendégelte a népkonyha elesettjeit.
Ez alkalommal a Lions klub tagságának képviseletében Halász István, Harsányi Zsuzsanna, dr. Horváth Gyula és Király József közreműködésével,120 adag zöldborsólevest, lekváros-prézlis tésztát szolgáltak fel, süteménnyel a sorban álló szegényeknek. Az ebéd teljes költségét a Kecskeméti Szent László Lions Club állta.

Az ételosztás alakalmával a klubtagok átadták meghívásukat a jelen lévőknek legközelebbi, kifejezetten a számukra szervezendő ingyenes szemszűrésre, mely a Mediroyal Prevenciós Központban lesz 2018. március 26-án hétfőn délelőtt.

[kep]


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba