Farsangi forgatag a Mosoly Klubban

A 2019. február 16-i, farsangi Mosoly Klubot, melyet a szokott helyen a Margaréta u. 2. sz. alatt tartottak, ahogy az ilyenkor télvégén szokás, maskarás felvonulás színesítette. A farsangi jelmezes bemutatkozásokat tombola követte, ennek ajándékait a Kecskeméti Szent László Lions Club és önkéntesei ajánlották fel, a tombolából befolyó összeggel támogatva a havi rendszerességű klubot.

Nagyon sokan álruhát öltöttek a résztvevők közül, ötletesebbnél ötletesebb jelmezek vonultak fel a szakmai zsűri előtt, melyben klubunk is képviselte magát. Nehéz volt a döntés, de végül mindenki nyertes lett, hisz senki nem maradt dicsérő szó és ajándék nélkül.

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és fiataljai a Szent László Leo Club tagjai, valamint a klub önkéntesei segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet. Ezúttal 11 fővel képviselte magát a klub.

A vidám showműsort ezúttal a kecskeméti Grape Wine Tánciskola táncos önkéntesei adták, melyet az ÉNO tánccsoportja követett, majd néhány szóló éneket hallgathattunk meg egy tehetséges kecskeméti sérült fiú előadásában.

Az estet most is fergeteges tánc zárta. A vidám hangulathoz, a talpalávalót, most is diszkózene szolgáltatta. Klubtagjaink, önkénteseink és leoink a terem díszítésében, a jelmezek felöltésében, a farsangi fánkos büfében, a közös táncban és az elpakolásban nyújtottak segítő kezet.

A fiatalok önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak. Mindig nagy élmény és feltöltődés számunkra, hogy részt vehetünk ezeken a szívet melengető rendezvényeken.

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba