Fergeteges hangulat az Első Jótékonysági Leo Táncgálán

A Kecskeméti Szent László Lions Club középiskolás fiatalokból álló szervezete a Kecskeméti Szent László Leo Club önálló szervezésében került megrendezésre az I. Jótékonysági Leo Táncgála 2021. szeptember 5-én vasárnap az Ifjúsági Otthon mozi termében.

A Kecskeméti Szent László Lions Club 23 éves jótékonysági tevékenysége közismert a városban. A klub nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásra, arra, hogy a mások segítése, az önzetlen, önkéntes munka már a középiskolás fiatalok számára is természetes legyen, az életük részévé váljon. A 16-22 éves fiatalokból álló leo klub évek óta végez segítő munkát a Szent László Lions Club tevékenységében és egyénileg is.

A klub nagyon büszke fiataljaira, akik most egy új, teljesen önálló kezdeményezésbe fogtak. Megkeresték a város tánciskoláit és felkérték őket, hogy vegyenek részt jótékonysági munkájukban. Így a táncoló fiatalok és a Leo klub tagjai közösen rendezték meg a mintegy három órás táncgálát, melynek teljes bevételét karitatív célra ajánlották fel.

A minőségre a résztvevő tánciskolák múltja jelentette a garanciát, a gálán 7 táncstúdió vett részt; a Capoeira Kecskemét, a First Step Dance Club Tánciskola, a Grapevine Tánciskola, a Hands Up Táncstúdió, az L-Dance Group Tánciskola, a Saute Balett Iskola és a TST Dance Stúdió.  

A lions mozgalom egyik legfontosabb prioritása a látás védelme, a vakok és gyengén látók, valamint a sérüléssel élő emberek támogatása. Ehhez a célhoz kapcsolódóan a fiatalok a teljes bevételt a vakvezető és terápiás kutyák képzésére ajánlják fel.

A Kecskeméti Szent László Lions Club által megvásárolt belépőkkel 46 támogatottunk vehetett részt ingyenesen a rendezvényen.

Fotók: https://www.baon.hu/galeria/jotekonysagi-tancgala/


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba