Fergeteges hangulatú, karitatív Csík Zenekar koncert

A Kecskeméti Szent László Lions Club 2023. 04. 28-án este 7 órára jótékonysági Csík Zenekar Koncertet szervezett a Hírös Agórába. A jótékonysági cél mellé odaállt a Zenekar és a Hírös Agóra is, aki kedvezményesen biztosította a színháztermet. A koncert belépőjegyeinek értékesítését a Tourinform kecskeméti irodája vállalta fel, ezzel támogatva az ügyet.

A klubtagság úgy döntött, hogy a kecskeméti középiskolásoknak lehetővé teszi, hogy csoportosan diákjeggyel szinte féláron juthassanak el az országos hírű zenekar koncertjére.     

Ezen kívül a klub, az általa évek óta támogatott szervezetek tagjait ingyenesen látta vendégül a hangversenyen. Így meghívást kaptak a Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács Kiskun Megyei Egyesülete tagjai, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona gondozottai és a Humán-Rehab Kiemelten Közhasznú Egyesület Farkas-villa lakóotthona lakói.

A koncertből befolyó összeget a klub az általa 2 évvel ezelőtt létrehozott Érzékelések kertje szépítésére, további bővítésére fordítja majd.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba