Frenetikus hangulat és teltház a Jótékonysági Zorán koncerten

A Kecskeméti Szent László Lions Club 2020. február 25-én jótékonysági Zorán koncertet rendezetta Hírös Agórában, melynek bevételét az ÉRZÉKELÉSEK KERTJE létrehozására fordítja. A klub nagy tisztelettel köszöni Zoránnak, hogy fellépti díját teljes egészében e nemes célra ajánlotta fel, továbbá köszöni a Hírös Agóra munkatársainak, hogy kedvezményesen helyet biztosítottak a koncertnek, valamint, hogy ingyenesen vállalták az adományjegy értékesítést. 

De mit is takar ez a titokzatos megnevezés ÉRZÉKELÉSEK KERTJE? 

A klub mert nagyot álmodni és egy különleges célt tűzött maga elé. Szeretne létrehozni egy érzékenyítő ligetet, mellyel felhívja a város lakói, elsősorban a fiatalok figyelmét nem látó embertársaink életének nehézségeire. A kert többféle funkcióval rendelkezik majd. Nem csak sérült emberek pihenését, szórakozását szolgálja, hanem a lakókörnyezetben élő családoknak és a közelében lévő gyermekintézmények nebulóinak is kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

A városban egyedülálló, különleges kert létrehozását, melyet a város önkormányzata is támogat, három gyermek intézmény a Macska-Cicó bölcsőde, a Csiga-biga Óvoda és a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola mellett építik majd meg, mintegy közvetlen folytatásaként a klub által japáncseresznye fákkal beültetett Aomori parknak.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba