Jótékonysági színházi estet rendezett a Kecskeméti Szent László LC

Frenetikus hangulat, sok-sok nevetés, vastaps jellemezte a Kecskeméti Szent László Lions Club 2019. július 27-i jótékonysági színházi estjét. A soltszentimrei Csonka Színkör „A kettő is néha sok(k)!” című előadását mintegy 300 ember élvezhette végig a Hírös Agóra színháztermében.

A klub tagsága a könnyed nyáresti komédiára meghívta azon intézmények és civil szervezetek dolgozóit és támogatottjaikat, akikkel évek óta együttműködnek; Így együtt nevethették végig a félreértések hálójában vergődő szereplők mulatságosabbnál mulatságosabb jeleneteit a Bács-Kiskun Megyei Kórház onkológiai, szemészeti és pszichiátriai osztályának munkatársai, az SOS Gyermekfalu, a KINCS Nagycsaládosok Egyesülete, a Mosolysziget Értelmi Sérültek Nappali Ellátója, a Humán- Rehab Egyesület megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató intézménye dolgozóival és gondozottaival.

Lehetőség volt arra is, hogy bárki részt vehessen az előadáson, ezzel is támogatva a jótékonysági célt, így a nézők felajánlásukkal a klub szeptemberi ingyenes szemszűréséhez és hátrányos helyzetűek szemüvegeinek készítéséhez járultak hozzá.

A Csonka Színkör az est teljes gázsiját felajánlotta adományként a Kecskeméti Szent László Lions Club javára.  


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba