Karácsony az ÉNO-ban

Most is megható élmény és feltöltődés volt számunkra, hogy ott lehettünk az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye Karácsonyi ünnepségén. 

Az igazgató asszony köszöntése után a Kodály Zoltán Ének-Zenei Gimnázium tanulói muzsikáltak, majd a gondozottak adtak közel 1 órás műsort. Felemelő volt látni a hosszú készülődés eredményét, hosszú versek, mesék, dalok, színjáték, furulyaszó hangzottak el, melyeket többször közös éneklés szakított meg.

Az ünnepséget ajándékozás zárta, melyből klubunk is kivette részét, kérésüknek megfelelően, a hétköznapjaikat segítő ajándékkal leptük meg őket, 2 darts játékot vittünk, (egy beltéri elektromosat) és egy kültérit, hogy felkészülhessenek versenyekre.

Klubtagjainkat Harsányi Zsuzsanna, Koncsik István, Kissné dr. Szabó Kis Mária képviselték

Karácsony az ÉNO-ban - képekben


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba