Király József, a Kecskeméti Szent László LC tagja hivatalosan is átvehette érdemrendjét

Király József, a Kecskeméti Szent László Lions Club tagja 2022. november 23-án a japán nagyköveti rezidencián hivatalosan is átvehette a “Felkelő Nap Rendje Arany és Ezüst Sugarakkal” érdemrendet.

A japán kormány Király Józsefnek, a “Felkelő Nap Rendje Arany és Ezüst Sugarakkal” érdemrendet adományozta. Japán kormánya április 29-én hirdette ki a 2022. évi külföldi személyeknek szóló tavaszi kitüntetéseket, melyet olyan személyek kaphatnak meg, akik kiváló eredményeket értek el a következő területek valamelyikén: nemzetközi kapcsolatok, a japán kultúra terjesztése, fejlesztés a saját szakterületen, a jólét fejlesztése vagy a környezet megóvása.

Gratulálunk és büszkék vagyunk Király József klubtársunkra, aki a legmagasabb külföldieknek is adható japán nemzeti kitűntetést kapta meg.

Fotók: Japán Nagykövetség és Méhesi Éva


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba