Látás hónapjában ismét jótékonysági kulturális estet szervez a Szent László Lions Club

„Látás hónapja” jegyében a Kecskeméti Szent László Lions Club 2017. október 18-án, 18 órától - a tavalyi nagy sikerű rendezvény folytatásaként - újból jótékonysági kulturális estet rendez a Hírös Agórában. Gálaestünkön húsz vak és gyengén látó részére a mindennapi életüket segítő eszközöket – magyarul beszélő vérnyomás és vércukor mérőket, hangos órákat - adunk át adományként.

Megajándékozottaink kiválasztásában a szakrendelő javaslatait is kikértük. A családokat személyesen kerestük meg és hívtuk el, kísérőjükkel együtt.

A rendezvény lebonyolításában a másik két kecskeméti Lions Club, az Első Kecskeméti Lions Club és a Szent István Lions Club tagjai is bekapcsolódnak. A szervező munkába bevonjuk a Kecskeméti Szent László Leo klub fiataljait is.

A vidám, szórakoztató programban szerepelnek Balog Brigi énekes, a Kecskeméti Városi Fúvószenekar, a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola és Gimnázium tehetségei, valamint Redencki Marcsi humorista.

A jótékonysági kulturális estünkre meghívást kaptak azon szerveztek gondozottai és dolgozói - közel 400 fő - akikkel évek óta szoros kapcsolatot ápolunk: a Kecskeméti SOS Gyermekfalu, a Kecskeméti Óvoda Általános Iskola Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium, Gyermekotthon és Szociális Intézmény Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai Tagintézménye, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóssága Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye, a Magyar Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete gondozottai és dolgozói, a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete tagjai és a Bács-Kiskun Megyei Kórház dolgozói.

A rendezvényt először tavaly novemberben rendeztük meg, s az idén hagyományteremtő céllal folytatjuk.

A tavalyi rendezvényünk képekben:


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba