Lions összefogás a földrengés károsultakért

2021. február 6-án három kecskeméti club tagjai közösen válogatták át a horvátországi földrengés károsultjai számára szánt adományokat.

Az Első Kecskeméti Lions Club minden évben nagy sikerrel rendezi meg Filléres börzéjét, melynek bevételét jótékony célra fordítja, pl. tehetséges gyerekek ösztöndíját fedezi belőle.

A börzét a járvány miatt most nem tudták megszervezni, így az osztrák és német társklubjaiktól beérkező adományok egy részét a horvátországi földrengésben károsult családoknak viszik el.

A klub tagjai másik két kecskeméti; a Kecskeméti Szent László Lions Club és a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai segítségével közösen válogatták, szortírozták és dobozolták az adománynak szánt ruhákat és cipőket.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba