Megyei főzőverseny értelmi sérültek részére

A Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye által szervezett megyei főzőversenyen a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai, a leok és a klubot támogató önkéntesek 11 fővel vettek részt. A versenyre 2019. szeptember 20-án került sor, a Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája aulájában.

A klub üdítő italokkal is hozzájárult a nagyszabású, mintegy 150 fős középsúlyos értelmi sérültek számára szervezett dél-alföldi régiót érintő rendezvény előkészítéséhez és lebonyolításához, ahol bőven elkelt a segítő kéz. Ezúttal az aula előkészítésében, az italok kínálásában és a rendezvény utáni tereprendezésben vettek részt az oroszlánok.


A verseny 12 három fős csapat között zajlott, több mint két órán keresztül, mely idő alatt a többi résztvevőt kvízjátékkal és vidám műsorokkal szórakoztatták. A tavalyi évhez hasonlóan nem volt megadott menü, minden csapat választhatott ételt, mely főfogásból és desszertből állt. A zsűri nem csak az ételek minőségét, hanem esztétikumát, a tálalást és terítést is bírálta. A szponzoroknak köszönhetően valamennyi csapat ajándékokat és 1-1 tortát kapott. A résztvevők a műsorok alatt és a díjátadás után többször is táncra perdültek, és vidám élményekkel gazdagodva térhettek haza. A rendezvény valamennyi segítő számára is örömet jelentett a sok megható és vidám pillanattal.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba