Megyei Minősítő Táncgála értelmi sérülteknek

2018. november 8-án a Hírös Agóra Hetényegyházi Közösségi Házában 3. alkalommal került megrendezésre a Megyei Minősítő Táncgála értelmi sérültek részére, melyen segítőként és támogatóként vett részt a Kecskeméti Szent László Lions Club.

A Megyei Minősítő Táncgálát az Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása szervezi értelmi sérültek számára.  A gálán 12 csoport mérettette meg magát a népes közönség és a zsűri előtt.  A rendezvényen több mint 120 fő vett részt. 4 tagú zsűri értékelte a produkciókat technikai nehézség, a koreográfia eredetisége, az előadásmód és az öltözködés szempontjait is figyelembe véve.

A csoportok hónapok óta készültek a megmérettetésre, melynek egyre magasabb színvonalát az 5 ezüst és 7 arany minősítés is jelzi. Természetesen a gála elsősorban nem a versengésről szólt, hanem az együtt eltöltött vidám délelőttről, a fergeteges hangulatú közös táncról, a jó beszélgetésekről, a finom falatokról is.  


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba