Mikulás várás a Mosoly klubban

2019. december 7-én egyéni és közös énekléssel várta a Mikulást a mintegy 120 résztvevő a Mosoly klubban, aki fáradtan, de jókedvűen érkezett meg krampuszai és manói kíséretében. A Kecskeméti Szent László LC klubtagjai ismét segítőként vettek részt a felnőtt fogyatékosok ünnepségén.

Sok-sok egyéni dallal, verssel köszöntötték a jelenlevők a Mikulást, aki ajándékkal hálálta meg a csodálatos produkciókat, melyek hosszan tartottak. A felajánlásoknak köszönhetően, finomabbnál finomabb falatok, gyümölcs, üdítők elfogyasztása után a délutánt, mint mindig, fergeteges tánc zárta.

Klubtagjaink segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali ellátójának, havonta egy alkalommal megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet, önkéntes munkában. Fiataljaink a Leok, klubtagjaink segítségével önkéntesként kapcsolódnak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak. A foglalkozáson a terem és az ételek előkészítésében, a közös játékokban, táncban és az italok kiosztásában és a takarításban vettünk részt.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba