Napsugár Gyermekotthon és a kecskeméti leok közös adventi programja

A Kecskeméti Szent László Leo Klub tagjai közös adventi programot szerveztek 2018. december 7-én, pénteken a Napsugár Gyermekotthon halmozottan sérült kisgyermekeivel.

A leok azzal az ötlettel álltak elő, hogy olyan gyerekeknek szeretnének a karácsony közeledtével örömet szerezni, akikre nem sok figyelem hárul, de ugyanúgy megérdemlik a szeretetet, a törődést, a közös játékot. A Napsugár Gyermekotthonra esett a választásuk, ahol halmozottan hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő kicsikről gondoskodnak.

Az ötletet tett követte, így 2018. december 7-én, délután 6 fiatal leo és 7 sérült kisgyermek együtt töltöttek egy délutánt, játszottak és karácsonyi süteményeket készítettek.

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai büszkék fiatal leoikra, hogy önállóan kitalálták, megszervezték és lebonyolították ezt a kedves, mindannyiuk számára élményt adó délutánt.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba