Ősz a Mosoly Klubban

2018. október 27-én, mint minden hónapban, a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és a Szent László Leo Club új fiatal tagjai segítőként vettek részt az értelmi sérültek nappali foglalkoztatójának, havi egy alkalommal megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása működtet.

A fiatalok önkéntesként kapcsolódtak a munkába, ahol megtanulják elfogadni a másságot, szociálisan és emberileg nyitottabbá válnak. A mostani alkalommal is az italok és ételek előkészítésében, kínálásában, a kézműves foglalkozáson (ezúttal mécses tartók készültek) segítettek, a közös játékban és táncban valamint a takarításban vettek részt.

Most is nagy élmény és feltöltődés volt számukra, hogy ott lehettek.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba