Újra szemüveget ajándékozott a Kecskeméti Szent László LC

A Karol Wojtyla Barátság Központtal évek óta tart fenn kapcsolatot a klub. A népkonyha gondozottai állandó meghívottai ingyenes kulturális eseményeinknek, de évente többször finanszíroz a tagság ebédet is a mintegy 120 fő számára.

Tartottunk virtuális kiállítást, prevenciós egészségügyi előadást, szűrővizsgálatokat és készíttettünk szemüvegeket is részükre. Évek óta ingyenes jogi tanácsadást nyújt számukra Kissné dr. Szabó-Kis Mária tagunk. Így került képbe egy, tavaly még hajléktalan társuk, aki kimaradt az előző szűrővizsgálatokból. Számára a munkavállaláshoz nélkülözhetetlen eszköz a szemüveg, így a klub megfinanszírozta azt. Egy másik nélkülöző számára az eltört szemüvegkeretet javíttatta meg a klub.

A lions mozgalom egyik legfontosabb tevékenysége a látás védelme, melyért világszerte több mint 1,4 millió „oroszlán” küzd!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba