Vezetői továbbképzésen vettünk részt Balatonkenesén

2018. október 19.-én és 20.-án két napos interaktív vezetői továbbképzést szervezett a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a hazai kluboknak a balatonkenesei Honvéd Üdülőben. Közel százan voltunk, a 42 klubunkból 30 jelen volt.

A kétnapos jóhangulatú képzésen több témát is érintettek a plenáris és a szekciókban megtartott képzések. A fő téma a tagfejlesztés, új klubalapítás és tagfejlesztés fontosságának tudósítása a klubok tagsága felé volt.

Mindkét nap képzését egy interaktív kommunikációs tréning zárta, melyben a megjelent vezetők először használták élesben az elmúlt hónapok informatikai fejlesztései során átadott honlaprendszereket.

Klubunkat Kissné Dr. Szabó-Kis Mária elnök, Harsányi Zsuzsanna kincstárnok, Bus Gábor D-119 régió elnök és Koncsik István D-119 kommunikációs vezető képviselte.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba