Vidám tavaszvárás a Mosoly Klubban

A 2019. május 11-i, Mosoly Klubon a délután első órájában kézműves foglalkozás keretében kulcsra, vagy táskára köthető fonalbabákat készíthettek a jelenlévők, a Kecskeméti Szent László Lions Club és a Szent László Leo Club önkénteseinek segítségével.

A színes babák születése közben a vállalkozó szellemű jelentkezők 1-1 dallal szórakoztatták a megjelenteket, akik tapssal és tánccal is bekapcsolódtak a produkciókba. A teremjátékok; csocso, billiárd most sem maradtak üresen, s a délutánt, most is, mint mindig, jókedvű közös tánc zárta. A büféről leoink gondoskodtak. A vidám hangulathoz, a talpalávalót, ezúttal is diszkózene szolgáltatta. A sok tavaszi városi rendezvény miatt a megszokotthoz képest valamivel kevesebben, megközelítőleg 50-en töltöttek együtt egy felszabadult, jókedvű délutánt.

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és fiataljai a Szent László Leo Club tagjai, segítőként vesznek részt a felnőtt fogyatékosok nappali foglalkoztatójának, havonta megrendezett klub délutánján, a Mosoly Klubon, amit az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása önkéntesei működtetnek. Ezúttal 3 fővel képviselte magát a klub. Klubtagjaink, és leoink a terem rendezésben, a kézműves foglalkozáson, és a büfében nyújtottak segítő kezet, majd felszabadultan táncoltak és játszottak együtt a megjelentekkel.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba