Leo Jótékonysági Táncgála

esemény kezdete: 2021. szeptember 05. 14:00
esemény vége: 2021. szeptember 05. 17:00

 

 

A Kecskeméti Szent László Lions Club középiskolás fiatalokból álló szervezete a Kecskeméti Szent László Leo Club önálló szervezésében kerül megrendezésre az I. Jótékonysági Leo Táncgála 2021. szeptember 5-én vasárnap 14.00 órától az Ifjúsági Otthon mozi termében.

A Kecskeméti Szent László Lions Club 23 éves jótékonysági tevékenysége közismert a városban. A klub nagy hangsúlyt fektet az utánpótlásra, arra, hogy a mások segítése, az önzetlen, önkéntes munka már a középiskolás fiatalok számára is természetes legyen, az életük részévé váljon. A 16-22 éves fiatalokból álló leo klub évek óta végez segítő munkát önállóan és a Szent László Lions Club tevékenységében is.

A klub nagyon büszke fiataljaira, akik most egy új, teljesen önálló kezdeményezésbe fogtak.

Megkeresték a város tánciskoláit és felkérték őket, hogy vegyenek részt jótékonysági munkájukban.

7 tánciskola fogadta el meghívásukat, így a táncoló fiatalok és a Leo klub tagjai megrendezik az I. Jótékonysági Leo Táncgálát, melynek teljes bevételét felajánlják jótékonysági célra.

A minőségre a résztvevő tánciskolák múltja a garancia, a gálán részt vesz a Capoeira Kecskemét, a First Step Dance Club Tánciskola, a Grapevine Tánciskola, a Hands Up Táncstúdió, az L-Dance Group Tánciskola, a Saute Balett Iskola és a TST Dance Stúdió. A fergeteges műsor közönsége támogatói jegyeket válthat 2 800.- Ft-ért, mellyel a fiatalok önzetlen tevékenységét segíti.

A lions mozgalom egyik legfontosabb prioritása a látás védelme, a vakok és gyengén látók, valamint a sérüléssel élő emberek támogatása. Ehhez a célhoz kapcsolódóan a fiatalok a teljes bevételt a vakvezető és terápiás kutyák képzésére ajánlják fel.

Támogatói jegyeket a következő telefonszámon lehet igényelni: 0620/374-8792.

Ha valaki segíteni szeretné a fiatalok rendezvényét, de nem tud rajta részt venni, erre is van mód. Az általa megvásárolt belépőket a Farkas villa lakói és a KINCS Nagycsaládosok Egyesülete tagjainak ajánlják fel a fiatalok.


Képgaléria

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba