Hírek, aktualitások

A Jótékonysági Képzőművészeti Vándortárlat Monori állomására érkezett 2023. augusztus 01. 13:00 A Jótékonysági Képzőművészeti Vándortárlat Monori állomására érkezett

2023. július 3. és augusztus 31. között tekinthető meg az Életöröm mindannyiunké című vándortárlat a monori Vigadóban. Harsányi Zsuzsanna, a Kecskeméti Szent László LC tagja, az értelmi sérüléssel élők mindennapjait bemutató pasztell portré kiállításán, július 17-én tárlatvezetést tartott a LIONS Cseretáboros külföldi fiatalok és a monori érdeklődő közönség számára.

bővebben arrow_forward
Az életöröm mindannyiunké 2023. május 17. 09:00 Az életöröm mindannyiunké

Ezzel a címmel nyílt jótékonysági kiállítás a sérüléssel élőkért, Harsányi Zsuzsanna festőművész alkotásaiból, 2023. május 16-án 17.00 órakor a kecskeméti Katona József Könyvtárban. A Kecskeméti Szent László Lions Club szervezésében létrejött tárlat egy segélykiáltás, mellyel a művész szeretné felhívni a figyelmet az értelmi sérüléssel élő embertársainkra.

bővebben arrow_forward
Fergeteges hangulatú, karitatív Csík Zenekar koncert 2023. április 28. 19:00 Fergeteges hangulatú, karitatív Csík Zenekar koncert

A Kecskeméti Szent László Lions Club 2023. 04. 28-án este 7 órára jótékonysági Csík Zenekar Koncertet szervezett a Hírös Agórába. A jótékonysági cél mellé odaállt a Zenekar és a Hírös Agóra is, aki kedvezményesen biztosította a színháztermet. A koncert belépőjegyeinek értékesítését a Tourinform kecskeméti irodája vállalta fel, ezzel támogatva az ügyet.

bővebben arrow_forward
Fantasztikus hangulat, sok nevetés és küzdelem az V. Oroszlán Kupán 2023. március 14. 13:00 Fantasztikus hangulat, sok nevetés és küzdelem az V. Oroszlán Kupán

A Kecskeméti Szent László LC és az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézményével közösen dél-magyarországi értelmi fogyatékosokkal foglalkozó intézmények gondozottai számára szervezett csapat sportversenyt, immár 5. alkalommal. A 2023. március 14-én megtartott rendezvénynek, mint eddig minden alkalommal, most is a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnoka adott otthont.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba