Hírek, aktualitások

Civil Díjat kapott a Kecskeméti Szent László LC 2021. augusztus 31. 11:00 Civil Díjat kapott a Kecskeméti Szent László LC

2021. 08. 31-én a Civil Közösségi Szolgáltató Központ első alkalommal adta át a „Kétszer ad, ki gyorsan ad!” elnevezésű Megyei Civil Díjakat a kecskeméti Bajor Vendégházban. Az eseményen azokat a civil szervezeteket jutalmazták, akik a koronavírus-járvány idején veszélyeztetett célcsoportokat támogattak, vagy saját közösségük céljainak megvalósulását biztosították.

bővebben arrow_forward
Végre újra együtt! 2021. május 31. 09:00 Végre újra együtt!

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai az Érzékelések kertje befejezése előtti állapot megtekintésével kezdték a találkozót, majd megtartották éves közgyűlésüket. A személyes találkozás öröme hatotta át a klubülést, melyen szeretettel fogadtuk Koncsik István II. alkormányzót is.

bővebben arrow_forward
Tavaszi nagytakarítás Kecskeméten, az Érzékelések Kertjében 2021. április 14. 16:00 Tavaszi nagytakarítás Kecskeméten, az Érzékelések Kertjében

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai által 2020 őszén létrehozott Érzékelések kertjében megkezdődött a „tavaszi nagytakarítás”. A vakok és gyengénlátók, illetve az egyéb sérüléssel élők számára készülő pihenőkert gondozását, karbantartását a mellette lévő II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai vállalták. Sajnos a pandémia miatt ez most nem lehetséges, így a klubtagok összefogásával szépül a kert.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba