Oroszlán Kupa

esemény kezdete: 2020. február 07. 09:00
esemény vége: 2020. február 07. 12:00

III. Lions Megyei Sportverseny értelmi sérültek számára

A Kecskeméti Szent László Lions Club, a Kecskeméti Szent László Leo Club, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézményével közösen kecskeméti és Bács-Kiskun megyei értelmi fogyatékosokkal foglalkozó intézmények gondozottai számára szervez csapat sportversenyt 2020. február 7-én.

15 hat fős csapatot hívunk meg, kísérőikkel és szurkoló táborukkal együtt. A versenybe és a lebonyolításba, csak úgy, mint tavaly a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziuma diákjait is bevonjuk, minden 6 fős versenyző csapathoz + 2 fővel csatlakoznak, valamint 10 fővel a szervezési feladatokba is besegítenek. Az állomásokon a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola pedagógusai végeznek önkéntes munkát, 15 fővel. A gondozókkal, ifjúsági tagozatunk a Leo klubunk tagjaival, a szervező Kecskeméti Szent László Lions Club tagjaival együtt közel 230 fő résztvevőre számítunk.


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba