2017 Konvenció: Fontos elismerést kapott a Kecskeméti Szent László Lions Club

2017. május 18-20. között került megrendezésre a 2017. évi Konvenció Kőszegen, a szombathelyi Savaria Lions Club szervezésében. Az idei Konvención a Kecskeméti Szent László Lions Club egy nagyon fontos díjban részesült, megkapta a „2017. évi a régió jószolgálati eseménye” elismerést.

A jó hangulatú konferencia az éves tisztújítás és a klubok közötti ismerkedés jegyében zajlott.

 

Klubunkat Magyar László régióelnök, Bus Gábor soros elnök (2016-2017) és Koncsik István, a következő időszak soros elnöke (2017-2018) képviselte.

 

Az idei Konvenció több döntése is ki fog hatni a Kecskeméti Szent László Lions Club életére, hisz a következő időszakra két tagtársunk is fontos megbízatást kapott. Magyar László a régióelnöki teendőket, míg Bus Gábor az 5. Zóna elnöki teendőit fogja ellátni.

 

Az idei Konvención a Kecskeméti Szent László Lions Club egy nagyon fontos díjban részesült, megkapta a „2017. évi a régió jószolgálati eseménye” elismerést!

 

A küldöttek megválasztották a 2017-2018 évi kabinetet, ahol a kormányzói teendőket Koleszár Péter, I. alkormányzói teendőket Dr. Chrabák László fogja ellátni. Munkájukhoz sok sikert kívánunk!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba