Hírek, aktualitások: Általános

Láthatatlan vacsora Kecskeméten 2019. november 06. 18:00 Láthatatlan vacsora Kecskeméten

Láthatatlan vacsora címmel szerveztek 2019. november 6-án este szemléletformáló programot a Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház munkatársai kecskeméti és környékbeli vállalkozóknak. A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai tapasztalat szerzés céljából vettek részt a rendezvényen, egy későbbi hasonló alkalom szervezéséhez.

bővebben arrow_forward
Országos Leo Találkozó Kecskeméten 2019. szeptember 27. 08:00 Országos Leo Találkozó Kecskeméten

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai nagyon büszkék fiataljaikra, akik megszervezték, hogy 2019. szeptember 27-29. között Kecskeméten kerüljön sor az Országos Leo Találkozóra. A leok önállóan állították össze a 3 napos esemény programját, a vendégfogadást, a szállást, étkezést, az ünnepélyes avatást, a csapatépítő játékokat, az önkéntes közösségi munkát, a jelmezes estet.

bővebben arrow_forward
Ingyenes szemszűrés Kiskunfélegyházán 2019. június 05. 09:00 Ingyenes szemszűrés Kiskunfélegyházán

2019. június 5-én 9 és 13 óra között újra ingyenes szemszűrést végzett a Kecskeméti Szent László Lions Club. A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége szemszűrő berendezéseit szállító kisbuszát ezúttal Kiskunfélegyházára a Móra Ferenc Művelődési Központhoz hozta le Budapestről Magyar László klubtag. A berendezések összeszerelésében Magyar Donát segített önkéntesen.

bővebben arrow_forward
Lions Nap - Szemüvegeket adományozott a Kecskeméti Szent László LC 2019. április 29. 15:00 Lions Nap - Szemüvegeket adományozott a Kecskeméti Szent László LC

Az országos Lions Nap keretében közel 900 000 Ft értékben adományozott szemüvegeket a Kecskeméti Szent László Lions Club. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai közül a klub és a Kuti Optika felajánlásaként 18 hátrányos helyzetű gyerek kapott szemüveget. A szemüvegek ünnepélyes átadására 2019. 04.29-én du. 3 órakor került sor az iskolában.

bővebben arrow_forward
Lions Nap a Mosoly Klubban 2019. április 27. 14:00 Lions Nap a Mosoly Klubban

A 2019. április 27-i Mosoly Klub, melyet a szokott helyen, a Margaréta u. 2. sz. alatt tartott a Kecskeméti Szent László Lions Club és a Szent László Leo Club, az egészség jegyében telt. A játékos versenyeken egészséggel kapcsolatos feladatokat oldottak meg a jelentkezők, a versenyszámok között pedig egyéni énekekkel szórakoztatták egymást a jelenlévők.

bővebben arrow_forward
Gyönyörűen virágoznak a Kecskeméti Szent László Lions Club által ültetett japáncseresznye fák 2019. április 23. 12:00 Gyönyörűen virágoznak a Kecskeméti Szent László Lions Club által ültetett japáncseresznye fák

A 2012 és 2018 között létrehozott Aomori park több mint 50 fája egyre terebélyesedik. A klub tagjai büszkék az általuk létrehozott parkra, remélik, hogy a fák virágszirmai sok kecskemétinek hoznak majd örömet, szerencsét és boldogságot! A Szent László Lions Clubnak pedig további terveket a park szépítésére, bővítésére.

bővebben arrow_forward
Csapatépítő kirándulás a leokkal 2019. április 06. 08:00 Csapatépítő kirándulás a leokkal

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és fiataljai a Szent László Leo Club tagjai, valamint a klubtagok gyerekei, unokái közösen látogattak el a felsőlajosi MagánZooba 2019. április 6-án, szombaton. A kirándulás célja a kikapcsolódáson túl, a generációk közötti barátkozás, kommunikáció és a csapatépítés volt.

bővebben arrow_forward
Húsvétvárás a Mosoly Klubban 2019. március 23. 14:00 Húsvétvárás a Mosoly Klubban

A 2019. március 23-i Mosoly Klub, melyet a szokott helyen a Margaréta u. 2. sz. alatt tartottak, a Húsvétvárás jegyében telt. A kézműves foglalkozáson húsvéti csibéket és tavaszi karkötőket készíthettek a jelenlévők a Kecskeméti Szent László Lions Club és a Szent László Leo Club tagjainak segítségével.

bővebben arrow_forward
Béke Poszter pályázat díjátadó ünnepség Budapest, Wanatka Központ 2019. március 22. 13:00 Béke Poszter pályázat díjátadó ünnepség Budapest, Wanatka Központ

A Kecskeméti Szent László Lions Club által delegált díjazottak és kísérőik népes csoporttal, 19 fővel voltak jelen a 2019. március 22-én, pénteken megrendezett díjátadón. A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége az idén is meghirdette a Lions Clubs International által 31. alkalommal kiírt nemzetközi „Béke Poszter” pályázatát, ezúttal „Jót tenni jó”- címmel.

bővebben arrow_forward
Ünnepélyes táblaavatás a Kecskeméti Szent László Lions Clubban 2019. március 14. 12:00 Ünnepélyes táblaavatás a Kecskeméti Szent László Lions Clubban

A Kecskeméti Szent László Lions Club 2019. március 14-én, csütörtökön ünnepélyesen felavatta az általa létrehozott Aamori park névtáblájának feliratát. Az eseményen részt vettek a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai is. Ma a park már több mint 50 fával büszkélkedhet. Reméljük, hogy az így elültetett fák virágszirmai sok kecskemétinek hoznak majd szerencsét és boldogságot!

bővebben arrow_forward
Farsangi forgatag a Mosoly Klubban 2019. február 16. 14:00 Farsangi forgatag a Mosoly Klubban

A 2019. február 16-i, farsangi Mosoly Klubot, melyet a szokott helyen a Margaréta u. 2. sz. alatt tartottak, ahogy az ilyenkor télvégén szokás, maskarás felvonulás színesítette. A farsangi jelmezes bemutatkozásokat tombola követte, ennek ajándékait a Kecskeméti Szent László Lions Club és önkéntesei ajánlották fel, a tombolából befolyó összeggel támogatva a havi rendszerességű klubot.

bővebben arrow_forward
Pótszilveszter a Mosoly klubban 2019. január 19. 14:00 Pótszilveszter a Mosoly klubban

2019. január 19-én, szombaton felforrósodott a hangulat a pótszilveszteri, újévköszöntő Mosoly klubban, mely rendezvény szervezéséből most is aktívan kivette a részét a Kecskeméti Szent László Lions Club és önkéntes fiataljai, a leok. Az év első zenés klubdélutánján közel 100 fő vett részt.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba