Hírek, aktualitások: Általános

Tavaszi nagytakarítás Kecskeméten, az Érzékelések Kertjében 2021. április 14. 16:00 Tavaszi nagytakarítás Kecskeméten, az Érzékelések Kertjében

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai által 2020 őszén létrehozott Érzékelések kertjében megkezdődött a „tavaszi nagytakarítás”. A vakok és gyengénlátók, illetve az egyéb sérüléssel élők számára készülő pihenőkert gondozását, karbantartását a mellette lévő II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai vállalták. Sajnos a pandémia miatt ez most nem lehetséges, így a klubtagok összefogásával szépül a kert.

bővebben arrow_forward
A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai részt vettek a Kecskeméti Önkormányzat és a civilek közös zöldítési akciójában is 2020. november 07. 11:00 A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai részt vettek a Kecskeméti Önkormányzat és a civilek közös zöldítési akciójában is

A széleskörű összefogás eredményeként 31 lombhullató és örökzöld fa, valamint 4 000 darab cserje teszi zölddé és szerethetővé a környéket. Kecskemét legújabb "Zöld tere" széles körű társadalmi összefogás eredményeképpen jött létre. Az ültetésre 2020. november 7-én került sor a városközpontban.

bővebben arrow_forward
A Kecskeméti Szent László LC megkezdte az ´´Érzékelések kertje´´ építési munkálatait 2020. október 15. 12:00 A Kecskeméti Szent László LC megkezdte az ´´Érzékelések kertje´´ építési munkálatait

A Kecskeméti Szent László LC legújabb projektje az "Érzékelések kertje" lesz, melynek építési munkáit megkezdték. A mintegy 10 millió Ft bekerülési költségű kert, tervező, előkészítő munkálatait már 2019 nyarán megkezdték, de a járvány miatt az építésre csak most az ősz folyamán kerül sor. Az átadást november közepére tervezik.

bővebben arrow_forward
Segítség egy 7 fős családnak 2020. június 25. 11:00 Segítség egy 7 fős családnak

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége a koronavírussal összefüggő segítő tevékenységgel vagy aktivitásszervezéssel kapcsolatos pályázatot írt ki a hazai lions klubok számára. A Kecskeméti Szent László Lions Club egy kecskeméti, a véradó állomáson dolgozó doktornő családjának támogatására nyújtott be pályázatot.

bővebben arrow_forward
A Kecskeméti Szent László LC újabb adománya a Bács-Kiskun Megyei Kórház részére 2020. május 19. 13:00 A Kecskeméti Szent László LC újabb adománya a Bács-Kiskun Megyei Kórház részére

A Kecskeméti Szent László LC klubtagsága úgy döntött, hogy ebben az embert próbáló időszakban segítséget nyújt a veszélyhelyzetnek leginkább kitett emberek, az egészségügyi dolgozók részére. A járvány korai szakaszában, 2020. április 03-án 1 000 db szájmaszkot adományozott a kórház sürgősségi beteg ellátó osztályának, mintegy 650 000 Ft értékben.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba