Hírek, aktualitások: Általános

Végre újra együtt! 2021. május 31. 09:00 Végre újra együtt!

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai az Érzékelések kertje befejezése előtti állapot megtekintésével kezdték a találkozót, majd megtartották éves közgyűlésüket. A személyes találkozás öröme hatotta át a klubülést, melyen szeretettel fogadtuk Koncsik István II. alkormányzót is.

bővebben arrow_forward
Tavaszi nagytakarítás Kecskeméten, az Érzékelések Kertjében 2021. április 14. 16:00 Tavaszi nagytakarítás Kecskeméten, az Érzékelések Kertjében

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai által 2020 őszén létrehozott Érzékelések kertjében megkezdődött a „tavaszi nagytakarítás”. A vakok és gyengénlátók, illetve az egyéb sérüléssel élők számára készülő pihenőkert gondozását, karbantartását a mellette lévő II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola diákjai vállalták. Sajnos a pandémia miatt ez most nem lehetséges, így a klubtagok összefogásával szépül a kert.

bővebben arrow_forward
A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai részt vettek a Kecskeméti Önkormányzat és a civilek közös zöldítési akciójában is 2020. november 07. 11:00 A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai részt vettek a Kecskeméti Önkormányzat és a civilek közös zöldítési akciójában is

A széleskörű összefogás eredményeként 31 lombhullató és örökzöld fa, valamint 4 000 darab cserje teszi zölddé és szerethetővé a környéket. Kecskemét legújabb "Zöld tere" széles körű társadalmi összefogás eredményeképpen jött létre. Az ültetésre 2020. november 7-én került sor a városközpontban.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba