Hírek, aktualitások: Általános

VI. Oroszlán Kupa 2024. március 26. 16:00 VI. Oroszlán Kupa

A Kecskeméti Szent László Lions Club, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézményével közösen a Dél magyarországi értelmi sérüléssel élőkkel foglalkozó intézmények gondozottai számára szervezett csapat sportversenyt, immár 6. alkalommal.

bővebben arrow_forward
Egy ceglédi, nehéz körülmények között élő család 2 látássérült tagja kapott új szemüveget 2024. február 07. 10:00 Egy ceglédi, nehéz körülmények között élő család 2 látássérült tagja kapott új szemüveget

A Kecskeméti Szent László LC által a LIONS Clubok Magyarországi Szövetségéhez benyújtott pályázatán nyert összegből, 2024. február 6-án került átadásra 2 új szemüveg, melyet a klubtagok vittek a család otthonába. A három gyermekes családból az 5 éves Gréti és az apuka is súlyosan látássérültek, így a lehető legjobb helyre került a segítség.

bővebben arrow_forward
A Kecskeméti Szent László LC tagjai advent idején ajándékokkal kedveskedtek vak és gyengénlátó embertársaiknak 2023. december 20. 12:00 A Kecskeméti Szent László LC tagjai advent idején ajándékokkal kedveskedtek vak és gyengénlátó embertársaiknak

A klub a Magyar Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun megyei Egyesülete tanácsára és közreműködésével kapta meg a megajándékozandó 5 család nevét, elérhetőségét, akik számára az idén is gazdag élelmiszer csomagokat állítottak össze. Az ajándékok, ugyanúgy mint tavaly, ezúttal is tartós élelmiszer csomagok voltak.

bővebben arrow_forward
Életminőséget javító eszköz átadása egy sérüléssel élő családnak 2023. december 07. 12:00 Életminőséget javító eszköz átadása egy sérüléssel élő családnak

Még július elején továbbított az Első Kecskeméti LC-hez egy támogatást kérő levelet Hencz András, a Magyar Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun Megyei Egyesületének elnöke. Bernhardt József, 100%-ban látássérült, három gyermekes édesapa kér benne hozzájárulást a hallássérült lánya segédeszközéhez, ami a sikeres tanulásának, akadálymentes életvitelének nélkülözhetetlen kelléke.

bővebben arrow_forward
A közös együttműködés keretében az Első Kecskeméti LC adventi nyilvános ünnepi taggyűlésére kapott meghívást a Kecskeméti Szent László LC 2023. december 07. 12:00 A közös együttműködés keretében az Első Kecskeméti LC adventi nyilvános ünnepi taggyűlésére kapott meghívást a Kecskeméti Szent László LC

Hatékony évet zárt az Első Kecskeméti Lions Club. Az alapítvány december 5-én a Három Gúnár Rendezvényházban tartotta meg taggyűlését, ahol összegezték a 2023-as évet, előre tekintettek a jövőbe és adományokat is átadtak. A kibővített ünnepi ülésre vendégül látták támogatottjaikat és segítőiket is.

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba