2022-23 lions év Békeposzter pályázatára nevezett kecskeméti alkotások

Az idei évben a nemzetközi Lions Békeposzter pályázat témája 

  "Lead with Compassion" - "Az együttérzés ereje"

"A gyerekek ismerik az együttérzés erejét. Gyakran jobban ki tudják fejezni empátiájukat, mint a felnőttek. A pályázati kiírásban kértük a gyerekeket, hogy fessék le nekünk azt a békés jövőt, melyet az együttérzés vezette cselekvés hozhat el számunkra."

Csodálatos alkotások születtek, nagyon büszkék vagyunk valamennyi kecskeméti 11-13 éves pályázóra, akik 3 iskolából adtak be jobbnál jobb pályaműveket. Köszönjük a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, a Szent Imre- és a Petőfi Sándor Katolikus Általános Iskolák tanulóinak és felkészítő tanáraiknak, hogy elgondolkoztak a témán és ilyen nagyszerű munkákkal neveztek.

2022.11. 23-án az országos pályázat zsűrije kiválasztotta a nyertes munkákat. Az  eredményhirdetés 2023. márciusában lesz.

A képek letöltésekor az alkotó és az iskola neve is fel van tűntetve. 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba