8. születésnapját ünnepelte a Mosoly Klub

A Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátó Intézménye havonta rendezi meg ezt a rendezvényt Kecskemét és vonzáskörzetébe tartozó településeken lakó értelmi sérültek számára. A klubdélutánokon kézműves foglalkozásokkal, kulturális műsorokkal, játékokkal, tánccal és az évközi aktuális ünnepek programjaival, mikulásvárással, farsangi jelmezversennyel, tavaszi-nyári hangulattal kapcsolódnak ki a résztvevők. Az immár nyolcadik esztendeje havonta megrendezésre kerülő rendezvény szórakozási lehetőséget nyújt az értelmi sérült emberek minden korosztályának, lehetővé téve, hogy találkozzanak, beszélgessenek, és együtt mulassanak.

A születésnapi program a Fallaway Tánc Egyesület növendékeinek latin mix műsorával kezdődött, majd a Lukács László vezette Kecskemét Táncegyüttes tagjai teremtettek remek hangulatot. Az ünnep csúcspontját a hatalmas szülinapi torta felvágása jelentette, melyből mind a közel 120 résztvevőnek jutott. A jókedvű táncot a résztvevők szereplése szakította meg, akik együtt énekeltek a DJ lemezeivel. A kecskeméti pizzériák által felajánlott pizzák elfogyasztása után következett a tombolasorsolás, melynek díjai nagy részét a Kecskeméti Szent László Lions Club ajánlotta fel. Az est folyamán a közös, fergeteges hangulatú táncról az Impulzus Zenekar gondoskodott.

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és önkéntesei, valamint fiataljai a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai 3 évvel ezelőtt kapcsolódtak a rendezvényhez, önkéntes munkával és anyagi, tárgyi támogatással egyaránt. A havi foglalkozásokon a terem díszítésében az ételek és italok előkészítésében, kínálásában, a közös játékokban, táncban és a végén a teremrendezésben vesznek részt. A mostani ünnepen 6 fő segített.  


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba