A 3 kecskeméti lions klub és a Hungária Hovawart Klub Tenyésztő és Segítőkutyás Egyesület közös programja a Hírös Hét Fesztiválon

A Digital Lions Club, az Első Kecskeméti Lions Club és a Kecskeméti Szent László Lions Club augusztus 26-án és 27-én délután közös megmozdulást szervezett. A Nagytemplom előtti standjukon többféle programot kínáltak felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Kisfilmeken mutatták be a 3 kecskeméti klub több évtizedes jótékonysági tevékenységét, beszélgetésekkel, kérdőívekkel hívták fel a figyelmet a digitális világ felé történő egyre nagyobb függőségünk veszélyeire, valamint a cukorbetegség kockázatát felmérő kérdőíveket is kitölthettek az érdeklődők.

A programra meghívták a Hungária Hovawart Klub Tenyésztő és Segítőkutyás Egyesületet is, akik révén a terápiás és vakvezető kutyák munkáját ismerhették meg a standra látogatók.

A gyerekeket is várták, akik logikai játékokkal játszhattak, a kicsik pedig lufikkal és a kutyákkal való barátkozás örömével gazdagodva folytathatták útjukat a Hírös Hét Fesztivál program kavalkádjában.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba