A BÁCSVAKOK által kiírt Romhányi József irodalmi pályázat eredményhirdetése

Október a látás hónapja, október 15. pedig a Fehér Bot Nemzetközi Világnapja. Ebből az alkalomból szervezett ünnepséget a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban a Vakok és Gyengénlátók Bács- Kiskun Megyei Egyesülete.

Romhányi József születésének 100. évfordulója alkalmából az egyesület irodalmi pályázatot írt ki. Ilyen nagyszabású rendezvényt korábban nem tartottak, ami ennyire megmozgatta volna nemcsak a megyei látássérülteket, hanem az ország különböző részében élőket is. A neves zsűri 27 pályázó 52 pályaműve közül választotta ki a 3 legjobbat és a 4 különdíjast.

A Kecskeméti Szent László Lions Club 2 különdíjat is felajánlott ebből az alkalomból, melyet a klub elnöke, dr. Csengery Attila adott át. A klubtagok hangoskönyv vásárlási utalvánnyal ismerték el a jók közül is a legjobbakat.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba