A Kecskeméti Szent László LC a pandémia ellenére is folytatja ingyenes szemszűrését

A Kecskeméti Szent László Lions Club évek óta végez rendszeres ingyenes szemszűrést. Most két intézmény ellátottait célozták meg, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona és az autizmussal élőket fogadó CSODABOGÁR Nappali Intézmény gondozottait.

Ha a hegy nem megy Mohamedhez….

A tavaly őszre kitelepüléssel tervezett szemszűréseket sajnos a szociális intézmények járvány miatti bezárása meghiúsította, ezért a klub tagjai most megszervezték, hogy a sérülteket ellátó 2 intézmény gondozottai, egyénenként vehessenek részt a szűrésen. A klub évek óta dolgozik a Kuti Optikával, így megszervezték, hogy ott, telefonos egyeztetés után, a járványügyi szabályok betartásával fogadják őket. A szemüvegre szorulóknak a klub elkészítteti a szemüvegét.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba