A Kecskeméti Szent László LC is képviseltette magát a Konvención

A LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége idén Kecskeméten rendezte meg LIONS évzáró országos közgyűlését, a Konvenciót. A Kecskeméti Szent László LC-t Kissné dr. Szabó Kis Mária és Harsányi Zsuzsanna küldöttként, Magyar László volt kormányzó tagjuk pedig vendégként képviselte.

A közgyűlésen 66 küldött és mintegy 30 fő kísérő klubtag vett részt. A Három Gúnár Rendezvényházban reggel 10 órakor kezdődő egész napos eseményen a kormányzói, pénzügyi, titkári beszámolókat követően, bemutatkoztak a következő évi kabinet jelöltjei, majd tisztségviselő választásra került sor. Koncsik István jelenlegi kormányzót Hégely Péter követi majd az LCMSZ élén.

A konvenció végül az egész évi munka elismeréseként kitűntetések átadásával zárult. Kissné dr. Szabó Kis Marika klubtagunk kabinet titkári tevékenységéért vehetett át elismerést, míg a Kecskeméti Szent László Lions Club V. Oroszlán Kupája, a „Régió Jószolgálati eseménye” kitűntetésben részesült.

A szakmai munka befejezése után a résztvevők megtekintették Harsányi Zsuzsanna az „Életöröm mindannyiunké” című jótékonysági képzőművészeti vándorkiállítását. Az estét kormányzói gálavacsora zárta.

Másnap egy maroknyi, de lelkes csapatnak bemutathattuk városunkat egy délelőtti városközponti séta keretében.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba