A Kecskeméti Szent László LC tagjai adventi ajándékokkal kedveskedtek vak és gyengénlátó embertársaiknak

A Kecskeméti Szent László Lions Club az idei évben is gondol vak és gyengénlátó embertársaira, szeretnék széppé varázsolni számukra az ünnepi időszakot. A tagok által házhoz vitt ajándékok a mindennapi életben használatos eszközök és vásárlási utalványok voltak.

A lions mozgalom egyik legfontosabb prioritása a látás védelme, a vak és gyengénlátó embertársaink segítése. A fehér bot napjához kapcsolódó, október hónapban évente megrendezett lions kulturális gálaest szokott helyet adni a meglepetések átadásának, de sajnos az idén a vírusjárvány miatt ez elmaradt.

Így a Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun megyei Egyesülete segítségét kérte a klub és általuk találta meg a megajándékozandókat és tudta meg, hogy kinek mire van szüksége. Az ajándékokat advent kapcsán vitték házhoz a tagok. Többek között hangos vércukormérő, bluetooth-os fülhallgató, hangos vízszintjelző, mérőpohár, tésztafőző, tartós élelmiszer találtak gazdára.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba