A Kecskeméti Szent László Lions Club folytatta olvasószemüveg ajándékozási programját

2022. november 17-én a klubtagok már a negyedik iskolába vittek olvasószemüvegeket. Ezúttal a Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola Damjanich János Általános Iskolája pedagógusai válogathattak a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége és a nemzetközi kapcsolatok segítségével több száz, jó minőségű, olvasó szemüvegből. 58 db talált gazdára.

A klub ezzel a gesztussal is szeretné megköszönni munkájukat és tisztelegni kitartásuk és gyermekszeretetük előtt.  Ebbe az iskolába elsősorban mélyszegénységben élő roma gyerekek tanulnak, így a klub következő programja az iskola tanulóinak szemszűrése lesz.

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba