A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai részt vettek a Kecskeméti Önkormányzat és a civilek közös zöldítési akciójában is

A széleskörű összefogás eredményeként 31 lombhullató és örökzöld fa, valamint 4 000 darab cserje teszi zölddé és szerethetővé a környéket. Kecskemét legújabb "Zöld tere" széles körű társadalmi összefogás eredményeképpen jött létre. Az ültetésre 2020. november 7-én került sor a városközpontban. 

A közterület önkormányzati forrásból, 450 millió forint összköltségvetéssel végrehajtott rekonstrukciójának befejező munkálataiba bekapcsolódott a 10 Millió Fa Kecskemét Egyesület, valamint a Kecskeméti Városszépítők Egyesülete, mégpedig azzal a szándékkal, hogy a tervezettnél nagyobb zöldterület-fejlesztés valósulhasson meg.

A klubtagok a cserjék ültetésében és az önkéntesek vendéglátásában is segítettek.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba