A Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete által szervezett Fehér Bot Napi Ünnepségre kaptak meghívást a kecskeméti Lions Clubok

2023. 10. 13-án nagy örömmel tettünk eleget a meghívásnak, melyre minden évben színvonalas műsort szerveznek az egyesület tagjai. Az idei ünnepi program keretében felléptek: Sirkó László és a Katona József Nemzeti Színház Minitársulata, a Pótszék Társulat művésze, Fekete Attila látássérült Partyzenész, Huzella Péter gitáros-énekes, Kovács Péter – Kovax énekes-zongorista.

A megyéből érkező egyesületi tagok és kísérőik megtöltötték a Katona József Megyei Könyvtár nagytermét és nagy élvezettel vettek részt az olykor vidám, olykor komoly, olykor megható tartalmas programon. Itt került sor az egyesület kitűntetéseinek átadására is.

A kecskeméti lions klubok közül kettő is képviseltette magát. Ditzendy Aristid az Első Kecskeméti LC elnöke köszöntötte a megjelenteket, mesélt a lions mozgalom a látás védelmét és vakok támogatását segítő programjának történetéről, majd átadta klubja támogatását a BÁCSVAKOK új irodájának kialakításához.

A Kecskeméti Szent László Lions Club pedig meghívta a jelenlévőket október 18-i Lions Gálaestjére, ahol vendégül látják az érdeklődő látássérülteket.

Az ünnepség a BÁCSVAKOK által kiírt irodalmi pályázat díjátadásával folytatódott, ahol a rengeteg jobbnál-jobb beérkezett pályamű, első 6 helyezettje került felolvasásra és a díjak átadására. A Kecskeméti Szent László LC különdíját Huzella Árpád kapta, 30 000.- Ft értékben hangoskönyv vásárlási utalványt. A novellát a klub tagja Harsányi Zsuzsanna olvasta fel, a díjat Herold József klubelnök adta át.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba