Adventi filmvetítés a Juhar utcai Iskolában

Az idén 20 éves Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai, több mint 15 éve, hagyományosan minden évben advent idején vidám élménnyel lepik meg a Juhar utcai Speciális Iskola kis növendékeit, báb előadás vagy filmvetítés formájában.

Természetesen a közös szórakozáson túl ajándékokat is szoktunk vinni. A mintegy 100 kisgyereket az idén gyümölccsel és szaloncukorral leptük meg a közös programon, melyre december 7-én délelőtt 10.30-tól került sor. A két animációs film vetítése között közösen énekeltünk karácsonyi dalokat, majd csoportonként osztottuk szét a banánt, narancsot, almát és szaloncukrot, hogy a gyerekek ebéd után fogyaszthassák el. Résztvevő klubtagjaink számára ezek a találkozások mindig lelki feltöltődést jelentenek. A gyerekek egy részével szombaton találkozunk újra az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása által havonta szervezett klub délutánján a „Mosoly Klubban”. Ezen a rendezvényen április óta minden alkalommal önkéntes segítőként vesznek részt nem csak klubtagjaink, hanem fiataljaink a Leok is.

[video]


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba