Állatkert látogatás értelmi sérültekkel

A Kiskunfélegyházi Fogyatékos Személyek Nappali Intézménye ellátottjai élvezhették a Kecskeméti Szent László Lions Club támogatásával a felsőlajosi MagánZoo nyugalmának, az állatok etetésének, simogatásának élményét 2019. szeptember 17-én.

Az 50 fős busz teljesen megtelt sérült emberekkel és kísérőikkel, akik reggel 8 órakor indultak az egész napos kirándulásra, melyet az intézmény szervezett. Délelőtt állatkert látogatás, délután a kecskeméti planetárium volt a program. A klub a felsőlajosi MagánZoo belépőjegyeinek költségébe és az állatok etetésére vásárolt zootáp megvásárlásába segített, valamint a csoport helyi kalauzolását is magára vállalta.

A sok mosolygó szempár, a vidám élmény teli pillanatok mindenkinek feltöltődést jelentettek.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba