Az életöröm mindannyiunké jótékonysági vándortárlat Szegedre érkezett

Harsányi Zsuzsanna festőművész pasztell alkotásai, a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorába érkeztek, és egy országos óvodapedagógus konferencia kísérő rendezvényeként nyitotta meg kapuit a látogatók előtt.

A Kecskeméti Szent László Lions Club és a Szent Vitus Alapítvány szervezésében létrejött vándortárlat egy segélykiáltás, mellyel a művész szeretné felhívni a figyelmet értelmi sérüléssel élő embertársainkra.

A festmények bepillantást engednek hétköznapjaikba, hisz ők ugyan olyanok, mint bárki más, ugyanúgy éreznek, örülnek, szomorúak, élvezik az életet, a társaságot. Ugyanúgy szeretnek beszélgetni, játszani, szórakozni, táncolni, de ugyanúgy komolyan veszik a rájuk bízott feladatokat is. Nyitottak, segítő készek, őszinték, nagyon tudnak szeretni és nagyon szerethetőek.

A vándortárlat ötödik állomása a Szeged Első Lions Clubnak köszönhető, a klub és az Agóra a kiállítás ideje alatt folyamatos érzékenyítő programokat szerveznek szegedi diákok részére a másság elfogadására.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba