Az Eötvös Cirkusz ajándéka

A 2020. június 27. szombat esti, kecskeméti előadásra Eötvös Loránd cirkuszigazgató több mint 100 ingyenjegyet ajánlott fel a városban élő hátrányos helyzetű gyerekeknek, fiataloknak. A vendégül látottak megszervezésében a Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai segítettek, megkeresve az általuk évek óta támogatott szervezetek vezetőit, a.kecskeméti SOS gyermekfaluban élőket, a KINCS Nagycsaládosok Egyesületét és a Farkas Villában lakó Humán-Rehab Egyesület gondozottait.

A klub nevében is köszönjük a nagylelkű felajánlást! Felejthetetlen, nagyszerű előadást láthattunk melyet lélegzetelállító pillanatok, tágra nyílt gyermekszemek, izgalom, vidámság, kacagás jellemzett.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba