Béke Poszter pályázat díjátadó ünnepség Budapest, Wanatka Központ

A Kecskeméti Szent László Lions Club által delegált díjazottak és kísérőik népes csoporttal, 19 fővel voltak jelen a 2019. március 22-én, pénteken megrendezett díjátadón. A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége az idén is meghirdette a Lions Clubs International által 31. alkalommal kiírt nemzetközi „Béke Poszter” pályázatát, ezúttal „Jót tenni jó”- címmel.

A Kecskeméti Szent László Lions Club is nevezett a pályázatra kecskeméti gyermekek munkáival. Az alkotásokat a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskola és a Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolája 6. és 7. osztályos tanulói készítették.

A munkák zsűrizését neves művészekből álló team vállalta. Az összes beküldött pályamunka közül 20 díjazott született, melyből 9 kecskeméti, és a második helyezést is városunk hozta el. A Kecskeméti Szent László Lions Club tagsága nagyon büszke a tehetséges kis alkotókra, akik a klub szellemiségét híven közvetítették munkáikban, hisz JÓT TENNI JÓ!

A díjazott pályamunkák jelenleg a Wanatka Központban kerültek kiállításra, majd a májusi nyíregyházi konvención valamennyi lions klub képviselői megcsodálhatják őket.

Az ünnepségen a díjazott munkák készítői (valamennyien a Szent Imre Katolikus Általános Iskolából) vettek részt, tanárnőjük Csúzdi-Szabó Erika és szüleik kíséretében, a klubot Kissné dr. Szabó-Kis Mária klubelnök és Harsányi Zsuzsanna képviselték. A díjakat Lions Clubok Magyarországi Szövetsége kormányzója dr. Chrabák László adta át, majd a szövetség meghívására a gyerekek és szüleik felülhettek az Erzsébet téri Budapest Eye óriáskerékre! 

A Béke Poszter pályázat II. helyezettje: Csősz Eliza (13 éves). 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba