Békéről szóló gyermekrajz vándorkiállítás a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában

A Kecskeméti Szent László Lions Club kezdeményezésére, a Lions Clubok Magyarországi Szövetsége által évente meghirdetett Béke poszter pályázat utolsó 10 évének díjnyertes munkáiból nyílt tárlat a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola galériájában, a vándorkiállítás második állomásaként.

A gyermekrajzok október 12. óta díszítik az iskolát, egyben felhívják a figyelmet az idei év pályázatának kiírására. A Lions Clubs International által évente meghirdetett gyermekrajz pályázathoz a magyarországi klubok is csatlakoznak. Az ország minden tájáról érkező több száz munka közül szakavatott zsűri választja ki a legszebbeket.

A győztes alkotás bekerül a nemzetközi versenybe, ahol 210 ország alkotásaival vetik össze. A legcsodásabb 30 munka a világkonvención kerül kiállításra, ahol több tízezer lion tekintheti meg. Büszkeséggel töltött el bennünket néhány évvel ezelőtt Milánóban, hogy a győztesek között egy magyar kislány alkotását is láthattuk.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba