Budapesti kirándulás értelmi sérültekkel

A Kecskeméti Szent László Lions Club tagjai és a Szent László Leo Club tagjai együtt kirándultak Budapestre az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága Mosolysziget Értelmi Fogyatékosok Nappali Ellátása intézményének gondozottaival 2019. május 21-én, kedden.

A klub támogatásával létrejött vidám budapesti napot a Nemzeti Színház szoborparkjában tett sétával kezdték, ahol megtekintették a legendás szerepeikben megörökített színész szobrokat, felmásztak a zikkuratra, gyönyörködve a dunai kilátásban, majd menetrend szerinti hajóra szálltak és mintegy másfél órát élvezték a főváros lüktetését, csodálták a műemlék épületeket a hajó csendjéből.

A Margit-szigeten folytatták a városnézést. A nagy szökőkút muzsikájában és játékában gyönyörködtek, majd kisvonattal járták be a szigetet, ahol megismerkedhettek annak történelmével és épületeivel. A sziget Árpád híd felöli végénél még egy sétát tettek a japánkertben, végül a buszon megpihenve fogyasztották el a késői ebédet, miközben a várost most a szárazföldről nézhették végig. A délutánt a Tropicariumban töltötték, ahol rengeteg élményt nyújtott számukra a mese és természet filmekből, már megismert tengeri élővilág csodája.

Nagy öröm volt a klubtagok számára, hogy ilyen élményt nyújthattak a résztvevőknek, hogy ép és sérült emberek, gondozók, lionok és leok együtt tölthették ezt a csodás napot. 


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba