Csapatépítő és érzékenyítő táborban a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai

2019. március 8-10. között a Kecskeméti Szent László Leo Club tagjai a Cserkeszőlői Réman Üdülőben tartottak tréninget, melynek harmadik napján a Magyarországi Leo Szövetség vezetőségét is vendégül látták. A csapatépítő és érzékenyítő táborban számtalan programon (többek között vak reggelin) vehettek részt a fiatalok.

A tábor programja:

1 nap:

      Érkezés, du. 5 óra vacsora, majd érzékenyítő egymást megismerő, közösségépítő játékok

2 nap:

      Délelőtt érzékenyítő játékok, vakok, mozgáskorlátozottak, autisták életének megismerésére, korlátaik átélésére, velük való kommunikációra. 

      Délután múzeumlátogatás Kunszentmártoni helyismereti gyűjteményben, séta a Körös parton, cukrászda, majd vissza Cserkeszőlőre fürdőzés.

      Este közösségépítő és kommunikációs, mozgásos játékok

3 nap:

      Vak reggeli, majd az Országos Leo Szövetség vezetőségének előadása a szövetség felépítéséről és munkájáról.

      Közös kirándulás Szarvasra, ebéd, majd a Mini Magyarország megtekintése az Arborétum-ban. A tábor értékelése, jövőbeni tervek, feladatok.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba