Diabetikus ételosztás a Karol Wojtyla Barátság Központ gondozottainak

A kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központtal való együttműködés keretében 2018. szeptember 15-én a Kecskeméti Szent László Lions Club újra megvendégelte a népkonyha elesettjeit. A hétfői egészségügyi szűrés és diabeteszről szóló prevenciós előadás folytatásaként a lions tagok a leok közreműködésével, 120 adag diabetikus ebédet szolgáltak fel a sorban álló szegényeknek.

Az étkezés előtt a klubtagok meghívták a jelen lévőket családtagjaikkal együtt, október 12-én este 7 órakor a Hírös Agórában tartandó Gálaestjükre. Az est előtt átadják és szemére igazítják annak a közel 50 embernek a klub által finanszírozott szemüvegét, akiket a hét eleji szemszűrés alkalmából vizsgáltak meg. A kecskeméti tehetséges fiatalok által adott kulturális esten természetesen a központ többi gondozottját és munkatársait is szívesen látják majd.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba