Együtt ünnepeltek a kecskeméti lions klubok a Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete tagjaival a Fehérbot napján

2020. október 16-án délelőtt a Fehérbot Napja alkalmából tartott ünnepséget a Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete a Katona József Könyvtárban, melyen a kecskeméti lions klubok is részt vettek.

Az Első Kecskeméti Lions Clubból 3 fő vett részt, elnökük, Újházi Attila, most is mint évek óta, 250 000 Ft értékű támogatói okiratot nyújtott át Hencz Andrásnak a Magyar Vakok és Gyengénlátók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete elnökének a szövetség támogatására.

A Szent László Lions Clubot Kissné dr. Szabó Kis Mária és az elnök Harsányi Zsuzsanna képviselték, aki ismertette a klub által létrehozandó „Érzékelések Kertje” terveit. A több mint 10 millió Ft értékű, a vakok és gyengénlátók pihenésére szolgáló kert a közeljövőben készül el, már megkezdődtek az építési munkálatok.

A baon.hu beszámolója


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba