Emlékplakettel ismerték el a Kecskeméti Szent László Lions Club karitatív tevékenységét

A látás hónapjában 2021. október 15-én a Fehér Bot napján a Magyar Vakok és Gyengén látók Bács Kiskun Megyei Egyesülete, mint minden évben idén is ünnepséget rendezett a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban. A kulturális rendezvényen a szervezet tagjai és támogatói vettek részt.

Itt adták át az egyesület megalakulásának 50. évfordulója alkalmából megalapított Z. Kovács Bertalan emlékplakettet, melyet minden évben olyan személyek vagy szervezetek kapnak, akik kiemelkedően sokat tettek a Bács-Kiskun megyei látássérültekért.

Idén 2 díj talált gazdára, Bakos László, illetve a Kecskeméti Szent László Lions Club vehette át az emlékplakettet.
Nagy megtiszteltetés a klub számára, hogy azok az emberek ismerik el önkéntes karitatív tevékenységüket, akik a klub és a lions mozgalom tevékenységében prioritást élveznek.


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Kecskeméti Szent László Lions Club

Adószámunk:
18352797-1-03
Számlaszám:
10915008-00000009-22830019

cím: 6000 Kecskemét,
Katona József tér 18. I/103.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba