Ételosztás a kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központban

A kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központtal való együttműködés keretében 2017. szeptember 15-én a Kecskeméti Szent László Lions Club vendégelte meg a népkonyha elesettjeit. Ez alkalommal Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó, népmesegyűjtő, folklórkutató és előadóművész volt a Wojtyla Barátság Központ vendége.
Példabeszédeivel, meséivel szórakoztatva tanította, humorával, kisugárzásával elbűvölte hallgatóit. A jókedvvel, vidámsággal bőségesen fűszerezett előadást a klubunk ebédosztása koronázta meg a tagság képviseletében Harsányi Zsuzsanna és Király József klubtársaink közreműködésével, akik 120 adag gombás pulykatokányt és borsós rizs köretet szolgáltak fel kenyérrel, süteménnyel a sorban álló szegényeknek.


Ételosztás a kecskeméti Karol Wojtyla Barátság Központban - képekben


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba